Cargols bover fregits

Pa de pessic de clares (recepta d’aprofitament)
marzo 18, 2019

Cargols bover fregits

Hola i benvinguts de nou al nostre blog. Avui farem una de les receptes nº1 de a casa, els cargols fregits. Son tan bons com fàcils de preparar, així que tot seguit us expliquem com fer-lo.

Necessitarem uns 400g aproximadament de cargol bover per persona.
Primer de tot, rentem els caragols un per una, ben nets per tal de treure totes les impureses, els deixarem a l’escorredor durant una estoneta o al costat de l aigüera per veure si hi ha algun de mort.
Posem la cassola amb l’oli fred, tot seguit tirem els cargols, un bon grapat de sal i de pebre. Quan l’oli sigui calent començaran a treure la baba, que es el secret de la recepta. És important anar remenant constantment per tal de que els cargols es coguin tots per igual.

Una vegada l’escuma de la baba desapareix, s’ha de mirar que la carn del cargol no s’hagi acabat de coure, llavors parem el foc i s’acabarà de cuinar amb la calor del oli. És important aquest pas perquè el cargol no quedi massa sec. Durant aquesta estona fins que es refredi l’oli, no s’ha de remenar, si no que reposi.

Una vegada freds, gaudiu de tot el sabor d’uns cargols ben senzills de fer i ben bons de menjar. No us perdeu la oportunitat de sucar un bon pa a aquest oli tant o més bo que els propis cargols.

Fins la pròxima, salut i mans als fogons!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *