Presentació

foie can godia
Foie mi-cuit amb figues de coll de dama
7 de septiembre de 2017
foie can godia
Foie mi-cuit amb figues de coll de dama
7 de septiembre de 2017

Presentació

Hola a tothom!

Sóc en Joan, de Can Gòdia, i juntament amb la Maite, la meva mare, començarem un nou projecte que neix juntament amb la nova pàgina web, un blog.

Aquest blog parteix com un recull de receptes derivades dels nostres productes, explicades pas a pas, per poder preparar-les de meravella i fer gaudir d’un excel·lent àpat als vostres familiars i amics.

També farem ús dels posts per informar-vos de coses que creiem que seran del vostre interés, ja siguin noticies, altres enllaços, etc…

Volem que vosaltres formeu part d’aquest projecte i que en sigueu protagonistes. Feu-nos arribar les vostres receptes i les publicarem, amb molta il·lusió, ja que sou vosaltres la part més important de la nostra botiga.

Tanmateix, volem retre homenatge a la cuina de la nostra familia, mares i àvies, que amb els seus consells i experiències ens han ajudat a millorar, crèixer i ser qui som.

La veritat és que ens venia molt de gust començar aquest nou repte i esperem que a vosaltres també. Desitgem que gaudiu tant com ho farem nosaltres!!

Ens veiem a la propera entrada amb una recepta per llepar-se’n els dits!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *